torsdag 23 augusti 2012

Rååpunkten Sjukgymnastik Rehab | & träning

Månadens profil augusti är

 
Vi är en privat sjukgymnastmottagning med 8 legitimerade sjukgymnaster. Vi är verksamma enligt lagen om ersättning för sjukgymnastik eller arbetar under vårdavtal med Region Skåne. Vi har särskild kompetens inom rörelse och stödjeorganens sjukdomar, neurologiska sjukdomar, reumatologiska sjukdomar, psykosomatiska sjukdomar, hjärtrehabilitering samt ergonomi.
När vi sökte journalsystem tittade på flera olika och fann att WinEazy var mycket användarvänligt även för den som inte är intresserad av data. Det var mycket lätt att komma igång med att använda och det går snabbt att registrera patienter. 


Vi använder WinEazy journalsystem för att skriva våra journaler. Det är lätt att välja ut vilka sökord man villl använda och därefter så hjälper programmet till så att man följer den strukturen varje gång man skriver t.ex. ett status. Det är också grunden för våra räkningar till Region Skåne och vår bokföring.

Det vi uppsakttar med RixData som samarbetspartner är deras snabba och kunniga support. Vi har använt systemet under många år och är nöjda.
Som sjukgymnast behöver man ett bra journalsystem för att underlätta så mycket som möjligt framförallt när det gäller journalföringen. Vi har höga krav på oss att vi ska skriva utförliga och strukturerade journaler och journalsystemet ger ett bra stöd. Vi kan absolut rekommendera WinEazy. 



Varje månad profilerar RixData någon av sina användare lite extra.

Rix-kurs Australien!

Nu är det dags igen!










Rix-kurs i Australien 3-18 december!
Under åren har RixData ordnat ett antal mycket uppskattade utlandskurser. Denna gång är resmålet Australien.

Läs mer och gör din intresseanmälan här.