måndag 25 juni 2012

Nya träningsprogram i WinEazy Guld

Nu kan du enkelt skapa träningsprogram direkt från patientens journal i WinEazy Guld journalprogram. 



RixData i samarbete med ExorLive.
ExorLive är en web-lösning som gör det enkelt att effektivt hitta övningar och skapa träningsprogram.

RixData och ExorLive ger dig tillgång till 3500 övningar med video och illustrationer!

Se videopresentation och läs mer här



måndag 4 juni 2012

Nya lokaler

RixData har utökat sina lokaler. Förutom huvudkontoret på Lövsjövägen så återfinns vi nu också på Lantvärnsgatan 4 - Tormestad - Karlstad. Här har vi tillgång till 3 st toppenfina konferensrum för olika typer av kundmöten, utbildning etc. 
Varmt välkommen in när det passar dig!
Karta


Idrottsskademottagningen i Landskrona är månadens profil Juni

Idrottsskademottagningen i Landskrona.


Vi är en idrottsskademottagning med rehabilitering och återträning till idrott, rehab efter operationer men även första instans för diagnos och rådgivning vid olika skador.
Det som var avgörande för oss när vi valde WinEazy journalprogram var att det direkt kändes användarvänligt. Vi fick ett mycket trevligt bemötande och pedagogisk undervisning. RixData är mycket seriösa, engagerade och bryr sig om sina kunder. De är väldigt måna om att allt är till belåtenhet.

Vi är en grupp på 4 sjukgymnaster som har etableringsrätt enligt lagen om sjukgymnastisk verksamhet. Detta innebär att vi är anslutna till region Skåne. Ditt frikort gäller alltså på vår klinik. Vårt mål är att du som patient ska bli ordentligt undersökt vid ditt besök här på kliniken. Få förslag på åtgärder som kan vidtagas för just din åkomma. Att du ska erhålla adekvat behandling för dina besvär på vetenskapliga grunder och beprövad erfarenhet.

WinEazy snabbar upp vår hanteringen av patientuppgifter och ger oss en överskådlig journal som är lätt att skriva ut och skicka vidare till t.ex. försäkringsbolag. Vi rekommenderar varmt WinEazy för dig som letar journalprogram! 


Mer information hittar du på vår hemsida www.rixdata.se.
Trevlig läsning!