fredag 25 mars 2011

Informationsträff 18 april. Visitfil till Privera för Landstinget i Värmland

RixData bjuder in alla privata vårdgivare som är anslutna till landstinget i Värmland till en informationsträff den 18 april.
Från 1 maj skall privata vårdgivare redovisa den så kallade visitfilen till systemet Privera i Landstinget i Värmland. Vi kommer på informationsträffen att visa dig hur enkelt du skapar filen i WinEazy journalsystem och hur du skickar den till Privera.

Plats: Gjuteriet
Adress: Verkstadsgatan 1
Sal: 234
Tid: 18.00
Pris: Gratis

Meddela gärna ditt deltagande (inget krav) på telefon 054-56 66 61 eller via epost web@rixdata.se
Du kan ladda ner en Gratis demoversion av WinEazy journalsystem och få en kostnadsfri demovisning.

Med hjärtliga hälsningar
RixData
Företaget med hjärta

tisdag 8 mars 2011

Årsmöte Naprapatförbundet 2 april

Svenska Naprapatförbundet bjuder in till en kongressdag på temat Manuell Medicin, följt av Svenska Naprapatförbundets årsmöte dagen efter. Årets evenemang hålls på Aros Congress 150 m från centralstationen i Västerås.

RixData kommer att finnas med som utställare och du hittar oss i på utställarplats 11. Vi kommer att visa upp vår senaste version av journalsystemet WinEazy Guld | Journalprogram för dig!

Fredagens program är öppet för alla som är intresserade av manuell medicin och inbokade föreläsare är bl.a. kiropraktorer från den danska utbildningen i Odense. Detta kommer att kompletteras med 1-2 internationella föreläsare och även aktuell naprapatforskning kommer att presenteras.

Med cirka 300 deltagare är FoMM ett "stort" evenemang inom manuell medicin i Sverige och inbjudan sprids via de aktuella yrkesgruppernas organisationeri Sverige. Naprapatförbunden i Norge och Finland sprider också inbjudan till sina medlemmar. Är man Manuellmedicinare ska man inte kunna missa detta evenemang så lätt!

Utvecklingsdag 9 mars

I morgon har RixData årets första utvecklingsdag. Vi kommer då bl.a. att diskutera de önskemål som kommit in från våra användare om anpassningar i WinEazy journalsystem. Har du några önskemål eller synpunkter som du skulle vilja att vi tar upp under utvecklingsdagen så hör gärna av dig.
www.rixdata.se

måndag 7 mars 2011

Slutspel i ishockey

Som stolt medlem i Färjestads 1932-klubben håller vi på RixData nu tummarna för ett lyckat slutspel!

onsdag 2 mars 2011

Privera i Värmland från 1 maj

Privata vårdgivare i Värmland skall från 1 maj rapportera in fil till landstinget via systemet Privera.
I WinEazy finns redan idag stöd för denna filtyp. Kontakta oss för mer information på telefon 054-56 66 61.

Du som söker ett journalprogram för att kunna leverera denna fil till landstinget kan ladda ner en Gratis demoversion på vår hemsida www.rixdata.se Vi hjälper dig med allt du behöver för att komma igång.

Du som redan idag använder WinEazy behöver bara ändra standardinställningar för att skicka filen till Privera.
Kontakta oss så hjälper vi dig.