onsdag 28 oktober 2009

Räkning organisation/kund

Utökad funktion för räkning till organisationer/kunder i WinEazy journalprogram. Ny version är nu klar för leverans och finns att ladda ner på vår hemsida.

torsdag 22 oktober 2009

Smärtanalys

Vi har nu utökat och förbättrat funktionen smärtanalys i WinEazy journalprogram efter önskemål. Ladda ner senaste versionen av WinEazy från vår hemsida. Är du nyfiken på att prova WinEazy? Hämta gärna en gratis demoversion! Kontakta oss för mer information.

fredag 16 oktober 2009

Windows 7

Den 22:a oktober släpper Microsoft sitt nya operativsystem Windows 7. Är du på gång att köpa en ny dator med detta operativsystem? Don´t worry, WinEazy journalprogram är anpassat för och fungerar utmärkt även i Windows 7.

onsdag 7 oktober 2009

Rix-användare behöver inga kassaregister!

Positiva besked efter mötet på skatteverket den 5:e oktober.
Du som använder journalprogram från RixData måste INTE skaffa certifierat kassaregister och kontrollenhet (svart låda). Det pågår en massiv kampanj bland leverantörer av kassaregister runt om i landet. En del oseriösa företag försöker sälja sina prdukter med fula försäljningsmetoder och felaktig information. Gå inte på detta. På skatteverkets hemsida www.skatteverket.se/ hittar du mer information. Har du frågor eller funderingar så kontakta oss gärna för mer information.

fredag 2 oktober 2009

Lagen om kassaregister

Lagen gäller företag som säljer varor eller tjänster mot kontant betalning. Till kontant betalning räknas även betalning med kontokort. Observera att även du som handlar med tjänster omfattas av lagen. Lagen gäller alltså även privata tandläkare, fotvårdsterapeuter, massörer, sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer m.fl.

RixData kommer att delta på ett möte med skatteverket 5:e oktober för att få klarhet i vad som krävs av WinEazy journalprogram för att uppfylla kraven. Vi jobbar för att du som användare ska slippa köpa separat kassaregister och kontrollenhet.

Vi kommer att införa eventuella tillägg i WinEazy för att uppfylla kraven och det är idag redan full spårbarhet i programmet.

Mer information efter vårt möte kommer till dig via vårt NyhetsMail.