måndag 29 juni 2009

Semestertider

Vi vill passa på att önska våra samarbetspartners och Rix-användare en riktigt skön semester och sommar. Vi är kort om personal under Juli månad men det finns alltid någon som kan hjälpa dig om du har frågor eller funderingar om ditt journalprogram. Besök också gärna vår hemsida http://www.rixdata.se/ och se om du kan hitta svaret på din fråga där.

Hjärtliga och soliga hälsningar
RixData
Företaget med hjärta
http://www.rixdata.se/

torsdag 25 juni 2009

Företaget med hjärta

RixData företaget med hjärta startade 1987 och vi är det äldsta företaget i branchen. Vi har genom åren samlat på oss mycket kunskap om vilka krav som ställs på ett väl fungerande journalprogram. RixData utvecklar och anpassar journalprogram, journalsystem, dataprogram för vårdgivare såsom sjukgymnaster, kiropraktorer, naprapater, läkare, logopeder, massörer, kuratorer, psykologer, osteopater, bonitologer och även andra vårdgivare som arbetar med helande, vård- och vårdadministration. För mer information besök gärna vår hemsida www.rixdata.se.

Tanken med denna blogg är att på ett snabbt och enkelt sätt kunna ge dig relevant information som rör ditt journalprogram.

Har du frågor eller funderingar om någonting så hör gärna av dig!

Vi önskar dig en riktigt skön sommar!